enviro hungary

Mindig készen

Tűzvédelmi szaktanácsadás,
dokumentációk készítése 

Tűzvédelmi megbízotti feladatok ellátása

Tűzvédelmi megbízotti feladatkörünkben vállaljuk a vállalkozásokat érintő tűzvédelmi feladatok ellátását, amelyek a következők:

  • Tűzriadó gyakorlatok megtartása, kiértékelése.
  • Tűzvédelmi bejárások megtartása, jegyzőkönyvezése, javaslatok összeállítása hiányosságok kiküszöbölésére.
  • Hatósági ellenőrzések során személyes jelenlét biztosítása.
  • Felkészítés hatósági ellenőrzésekre.
  • Kapcsolattartás a Katasztrófavédelmi hatósággal.
  • Alkalomszerű tűzveszélyes tevékenységek megszervezése
  • Tűzvédelmi rendszerek, berendezések kiválasztásában való közreműködés.

Munkánk a belső, tűzvédelmi végzettségű szakember foglalkoztatásának szerződéses alternatívája. Nagy előnye, hogy minden feladatra a lehető legjobban képzett, legfelkészültebb szakembert tudjuk biztosítani, akinek az oktatásáért, felkészítéséért mi vagyunk a felelősek – ennek költségei nem Önt terhelik.

Tűzvédelmi szaktanácsadás

Minden olyan vállalkozásnak, amely elektromos, vagy hőtermelő berendezésekkel, vagy tűzveszélyes anyagokkal dolgoznak, illetve olyan létesítményt üzemeltet, amelyben emberek tartózkodnak, szükség van a tűzvédelemre. Ezeknek a cégeknek a tűzvédelem területén a vonatkozó előírásoknak eleget kell tenniük, mint például rendszeres tűzvédelmi oktatásban részesíteni a dolgozókat, biztosítani a működő tűzoltó készülékeket, tűzvédelmi szabályzatot és tűzriadó tervet kell készíteni, melyek csak a legalapvetőbb feladatok.
Teljeskörű tűzvédelmi tanácsadással segítünk az Ön vállalkozásának felkészülni a vonatkozó jogszabályi előírások betartására, hogy ne érhessék váratlan meglepetések. Szolgáltatásaink magukba foglalnak mindent, ami ahhoz szükséges, hogy cégének telephelye tűzvédelmileg korrekt és biztonságos legyen. A tanácsadás kereteiben elmondjuk, mikre érdemes odafigyelnie, mik azok a dolgok, melyek nem jól valósulnak meg, Tájékoztatjuk a szükséges tűzvédelmi felszerelésekről, igény esetén megtartjuk a kötelező tűzvédelmi oktatást, ahol megismertetjük az alkalmazottakkal a tűz kialakulása esetén teendő lépéseket, de ha kell tűzriadó tervet is tudunk készíteni.
Tűzvédelmi tanácsadással kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal! Együtt megtervezhetjük a problémák kiküszöbölését. A tűzvédelmi szaktanácsadás szolgáltatásunk révén Ön minden fontos tudnivalóról, teendőről idejében és kellő részletességgel értesül, melyek révén megkímélheti cégét a tűzmegelőzéssel, tűzvédelemmel kapcsolatos esetleges kellemetlenségektől. Tájékozódjon weboldalunkon, vagy keressen minket elérhetőségeinken!

TELEPHELY
1094 Budapest, Tompa u. 7.
E-MAIL
info@enviro-master.hu
TELEFON
+36 70 776 4658

NYITVA TARTÁS

Hétfő - Péntek: 9-00 - 18.00

INFÓ
Megkeresésére 24 órán belül válaszolunk, keressen bennünket bizalommal!

ENVIROHUNGARY KFT.